2e selectie dressuur paarden

Dit weekend stond in het teken van de 2e selectie voor de regio kampioenschappen dressuur voor paarden. Deze wedstrijden werden op 2 verschillende plekken verreden. In Wezep was het voor de klasse B t/m L2. Liset Dezijn kwam in de klasse L1 aan start met haar Nice Surprise. Ze reden naar een score van 199 punten wat goed was voor de 8e prijs. Rosalie Tessemaker reed in dezelfde klasse met haar paard Mighty Mike en kreeg 198,5 punten voor haar proef, wat goed was voor de 9e plaats. In Vaassen was de klasse M t/m ZZLicht. Rosalie reed in de klasse M2 met haar paard Jana-L naar 189,5 punten wat goed was voor de 6e plaats.

 

Maud Rorije was afgelopen weekend ook met 2 paarden op concours. Met Odessa was ze in Heeten en reed ze naar 190,5 en 197,5 punten in de B dressuur en ging naar huis met een 2e prijs. Met O My Dansa B reed ze in Genemuiden. Ze had 188 en 195 punten in de B dressuur, tijdens hun wedstrijddebuut met dit paard.

Zusje Amber Rorije was op zondag in Zwolle te vinden met haar pony Liam. Zij reden in de B dressuur naar een mooie winstpunt van 184 punten.

 

Gefeliciteerd allemaal.