Mooie scores Horsthoekruiters

Afgelopen weekend stond weer in het teken van wedstrijden, waaronder de 1e selectie dressuur wedstrijd voor de pony's. Deze wedstrijd was in Wenum Wiesel. Sophie Lagemaat kwam met haar pony Bodethal's Noble Boy aan start in de klasse M1 cat D/E. Ze reed naar de 2e prijs met 200 punten.

Liset Dezijn had haar paard Nice Surprise mee naar een dressuur wedstrijd in Hierden. Haar 1e proef werd gewaardeerd met 190 punten. De 2e proef vond de jury beter en gaf hen 195 punten, wat goed was voor de 2e prijs. Ze reden in de gecombineerde klasse L1/L2.

Rosalie Tessemaker had haar paard Jana-L mee naar Wenum Wiesel. Ze reden in de klasse M2 2x naar de 1e prijs met 192 en 197,5 punten.

Maud Rorije heeft vorige week met haar paard Alert in Luttenberg gereden. Ze reden naar 3 mooie winstpunten van 186,5 en 184,5 en 184 punten in de klasse M1

Gefeliciteerd allemaal.