Gelderse kampioenschappen

Afgelopen week/weekend waren de Gelderse Regio Kampioenschappen dressuur in Lunteren.

Robine Bomhof zette met Bodoboy een goede proef neer in de klasse Z2 cat D/E en wist naar de 3e plaats te rijden met 67,885% en mocht daarmee de Kür op muziek rijden. Ook daar wist ze weer op de 3e plaats te eindigen met 69,553%. Deze plaatsen waren uiteindelijk goed voor de 3e prijs met 68,709% in het eindklassement en Robine is daarmee afgevaardigd naar het NK.

Sophie Lagemaat kwam zaterdag aan start met Bodethal's Noble Boy in de klasse M1 cat D/E. Ze reden naar een score van 65,719% wat goed was voor de 2e prijs en is ook afgevaardigd naar het NK.

Bij onze eigen vereniging hadden we een dressuurwedstrijd voor paarden. Rosalie Tessemaker kwam aan start met haar paard Mighty Mike en reed in de eerste proef naar 186,5 punten. In de 2e proef deden ze er een schepje bovenop en reden ze naar 199 punten en wisten daarmee de 2e prijs te winnen in de gecombineerde klasse B/L1.

Allemaal super gefeliciteerd.