Bixie Heerde

Afgelopen zaterdag 17 september hadden we weer een Bixie wedstrijd bij onze vereniging. Ondanks dat er af en toe een bui regen viel heeft iedereen goed gereden en genoten. Alle deelnemers kregen een medaille en een goodiebag met daarin sokken van Paardenruitergoed.nl  Ze kregen ook een bakje paardensnoepjes en muesli, die gesponsord is door Van Benthem Diervoeders Vollenhove B.V.    De 1e prijswinnaars kregen ook nog een beker. Van onze eigen vereniging deden mee: Lotte en Jamie Spin, Danique van Oene, Annemoon van der Meulen en Manuela Counotte. In de klasse B1 heeft Manuela de 1e prijs gewonnen.

 

Robine Bomhof had haar pony Bodoboy mee naar een wedstrijd in Exloo. Ze heeft daar heel goed gereden in de klasse Z2. Ze reden naar een score van 68,243% in de individuele proef. In de landenproef reed ze naar een score van 71,429%. Dit was een Kader-/Uitzendingswedstrijd. 

 

Gertie Marskamp was met zijn paard op een springwedstrij in Hulshorst. Hij won daar de 2e prijs in het 1.10 springen.