Zomerconcours Horsthoekruiters

Afgelopen weekend hadden we ons eigen zomerconcours. We zijn op donderdagavond begonnen met oefenspringen voor de pony's en paarden. Laura Elfrink sprong met haar pony Zando in het Bixie parcours foutloos. Vrijdagavond hadden we voor de Bixie kids en de pony's een dressuur wedstrijd. Lieke Bouw startte voor het eerst met haar nieuwe pony Bibi in de klasse A. Dat ging zo goed dat ze met een 1e prijs met 82 punten naar huis ging. Manuela Counotte reed met haar pony Lady in de klasse Bixie B1 naar 2x 112 punten. Sophie Lagemaat reed met pony Bodethal's Noble Boy in de gecombineerde klasse B/L1/L2 cat C/D/E naar de 2e prijs met 192 punten.

Zaterdag kwamen er nog meer leden aan start. Laura Elfrink reed met Zando in de B dressuur cat. D/E naar 2 winstpunten met 187,5 en 180,5 punten. Ilse Lagemaat reed met Brendo in de klasse B cat. D/E naar 2 winstpunten met 189,5 en 188 punten. Myrthe Renshoff reed met Hounity's Raspberry in de BB dressuur naar 186,5 en 191 punten. Gertie Marskamp reed met Hello Tangelo in de klasse L1 naar 180,5 punten. Esmee Lagemaat reed met haar paard Dolce Gusto in de klasse L2 naar de 1e prijs met 190,5 punten. Maud Rorije reed in dezelfde klasse met Alert naar 183 en 186 punten. Merel Bijsterbosch had haar paard Wopke opgezadeld en reed in de klasse B naar 2 winstpunten van 181 en 187,5 punten.

Vrijdagavond was Mirthe Elfrink met haar pony Kylian op een springwedstrijd in Wezep. Ze reed in de 50cm foutloos en dat deed ze ook in de 60cm. Ook kreeg Mirthe te horen dat ze mag starten op de Gelderse Kampioenschappen met Kylian in de B dressuur.

 

Allemaal gefeliciteerd met jullie behaalde prijzen en winstpunten.