Goede resultaten

Afgelopen donderdag 30 juni was Mirthe Elfrink met haar pony Kylian te vinden op een springwedstrijd in Olst. Ze reed in de 60cm een foutloos parcours en mocht daarmee de 1e prijs mee naar huis nemen.

Zaterdag 2 juli was de laatste selectie voor de paarden in Nunspeet. Rosalie Tessemaker had 2 paarden bij zich. Met Mighty Mike reed ze in de B dressuur naar 202,5 punten en mocht daarmee de 4e prijs ophalen. Ze staat met dit paard 1e reserve voor de Gelderse Kampioenschappen. Met haar andere paard Gicardo Chin heeft ze zich als 5e geplaatst voor de Gelderse kampioenschappen in het 1.10cm springen.

Ook kregen we te horen dat Mirthe Elfrink met Kylian in de Bdressuur cat. D/E 1e reserve voor de kampioenschappen staat. Sophie Lagemaat is verzekerd van een ticket voor de kampioenschappen in de klasse L1 cat. D/E. Omdat Robine Bomhof met haar pony Bodoboy Kringkampioen zijn geworden en de Z1 pony's vrije inschrijving is, heeft zij al een ticket voor de Gelderse kampioenschappen die dit jaar gehouden worden op 29 en 30 juli in Brummen.

 

Allemaal gefeliciteerd en veel succes met de voorbereidingen.