Mooie uitslagen

We hebben weer prachtige uitslagen binnen gekregen. 

 

Afgelopen zaterdag waren de selectie wedstrijden voor de paarden.

Rosalie Tessemaker had haar paard Mighty Mike mee naar Ermelo waar de 2e selectie dressuur werd verreden. Ze startte in de B dressuur en reed in de 1e proef naar 195pnt. In de 2e proef wist ze naar 193pnt te rijden en mocht daarmee de 5e prijs mee naar huis nemen. Ook startte ze diezelfde zaterdag in Wapenveld met haar paard Gicardo Chin. Hier was de 2e selectie springen. Ze won in het L springen de 9e prijs van de 55 starts.

 

Sophie Lagemaat was met haar pony Bodethal's Noble Boy naar de Almelose Ruiterdagen en heeft het daar super gedaan. Ze startte daar 3 dagen in de klasse L1 cat. D/E. Op vrijdag mocht ze de 2e prijs in ontvangst nemen met 203 punten. Zaterdag reed ze naar de 4e prijs met 203,5pnt en een 5e prijs met 196,5pnt. Zondag reed ze ook naar een 5e prijs met 185pnt. Deze resultaten maakte dat ze op zondag ook in de finale van de klasse L1 cat D/E mocht rijden. Dat deed ze super. Ze wist naar de 2e prijs met 208 en 190pnt te rijden.

 

Gertie Marskamp wist op de 1e selectie springen in Hattem op 6 juni met zijn paard Hello Tangelo de 7e prijs te winnen in de rubriek 1.00 meter.

 

Allemaal gefeliciteerd.