Weekend vol uitslagen

De wedstrijden zijn weer in volle gang en dat hebben we gemerkt. Wat een goede uitslagen hebben we dit weekend weer binnen gekregen.

 

Op vrijdag 11 maart was er een spring wedstrijd voor pony's in Wezep. Amber Rorije kwam daar met Loesje aan start in de klasse B cat A/B. Ze reed naar een 2e prijs met 75 stijlpunten. Haar zus Maud Rorije kwam op zaterdag aan start op een dressuurwedstrijd in Wapenveld met haar paard Alert. Ze reden in de klasse L1. In de 1e proef reden ze naar 196 punten. De 2e proef deden ze er een schepje bovenop en kregen voor de 2e proef 203 punten en wisten hiermee de 4e prijs in de wacht te slepen.

 

Agnes van Middelkoop had haar paard El Paso weer een keer mee. Ze reed eerst een ronde in het L springen (HC) en was hierbij foutloos. Daarna zijn ze nog in het M springen gestart. Hier waren ze ook foutloos en reden naar een 4e prijs.

 

Zondag was er een dressuur wedstrijd in Vaassen en daar was Robine Bomhof met haar pony Bodoboy te vinden. Ze reden in de 1e proef naar de 1e prijs met 67.94% In de 2e proef hadden ze 67,79%. Ze reden in de klasse Z1/Z2 dressuur.

 

Allemaal gefeliciteerd met deze mooie resultaten.