Succesvol weekend voor ponysruiters

Wat hebben we dit weekend weer mooie uitslagen mogen ontvangen.

 

Amber Rorije was afgelopen zaterdag met haar pony Loesje in Bathmen voor een springwedstrijd. Ze reed in de klasse B cat. A/B  een foutloos parcour wat goed was voor 75,5 stijlpunten en won daarmee de 3e prijs. Ook reed ze voor het eerst een L parcour waar ze foutloos in was. Helaas was in de barage de pijp een beetje leeg en hadden ze 2 fouten.

 

Zaterdag mocht Sophie Lagemaat met Bodethals Noble Boy rijden in Kampen in de B dressuur. De eerste proef had ze de 1e prijs met 219 punten en de tweede proef had ze de 3e prijs met 213,5 punten. Daarmee had ze zich gekwalificeerd voor de finale. Ze reed een geweldige proef wat gewaardeerd werd met 211,5 en 228,5 punten. Daarmee heeft ze de finale gewonnen!

 

Amber en Sophie super gedaan allebei.👌💪 Gefeliciteerd. 🎉🥳