Leden presteren weer goed

Onze leden hebben weer goed gepresteerd.

 

Guusje Kiers is donderdag 30 mei met haar pony Kenzo naar Olst geweest. Ze wist in het B-springen een 3e prijs te winnen met 73,5 stijlpunten en een 2e prijs in het L-springen.

 

Liset Dezijn had zaterdag 1 juni haar beide pony's mee naar Zutphen. Met Schadijkerhof Joyce won ze 2x de 1e prijs met 201 en 196 punten. Met Verdoni's Chicco Cesh TG mocht ze 2x de 2e prijs mee naar huis nemen met 190,5 en 196 punten. Beide pony's in de gecombineerde klasse B/L1 cat C/D/E.

 

Laura en Mithe Elfrink deden met hun pony's mee met het Bixie weekend in Zwolle. Ze hebben allebei zaterdag met Tarzan gesprongen. Mirthe wist zondag met haar andere pony Kylian een 1e prijs mee naar huis te nemen in de bixie dressuur.

 

Gertie Marskamp was naar een wedstrijd in Nunspeet met zijn paard Hello Tangelo. Hij wist beslag te leggen op een 6e prijs door een foutloos parcours te springen met 73 stijlpunten in het B-springen.

 

Gefeliciteerd!!!