Leden geselecteerd voor belofteplan Gelderland

Leden Horsthoekruiters geselecteerd voor beloftetrainingen.

Op de valreep van 2018 nog een aantal mooie successen voor ponyleden van De Horsthoekruiters.

In september hebben er bij Manege de Spreng in Laag-soeren een aantal scoutingsdagen plaatsgevonden voor het JSP (Jeugd Stimulering Plan regio Gelderland en Flevoland). Het JSP is bedoeld voor ruiters en amazones in de leeftijd van 10 t/m 22 jaar die actief zijn in de discipline dressuur en springen. Het doel van het JSP is om jonge getalenteerde ruiters te stimuleren om op een hoger niveau te komen. Dit gebeurd middels een trainingsprogramma. Na afwerken van het trainingsprogramma en de evaluatiedag wordt er in overleg met de instructeurs vastgesteld wie er in aanmerking komt voor het vervolg van het trainingsprogramma. Dit vervolg gaat dan verder onder de naam Belofteplan.

Geselecteerd voor het belofteplan dressuur zijn:

Liset Dezijn en Gabriëlle Faber (Gabriëlle gaat niet meedoen aan het vervolg).

Knap gedaan dames en veel succes tijdens het vervolg van het Belofteplan