Succesvolle 2e selectie voor ponyleden

Uitslagen ponyleden 2e selectie

Dit weekend was de 2e selectie wedstrijd dressuur voor de pony’s in Hulshorst.

Op vrijdagavond 14 december kwamen de M/Z combinaties aan start. Gabriëlle Faber had haar pony Zidane weer bij zich. Zidane is 4 maanden uit de running geweest vanwege een blessure. Gabriëlle startte hem voor de eerste keer in de Z1 cat D/E en won de 1e prijs met 219 punten.

Op zaterdag 15 december waren de resterende klasses aan de beurt. Anne Roos Lagemaat en Witje reden in de B cat A/B/C en wisten met 191 punten de 2e prijs te winnen. Liset Dezijn had de 3 jarige Verdoni’s Chicco Cesh TG bij zich. Dit was de 3e wedstrijd voor deze jonge pony. Ze reden een ruime winstpunt van 190,5 punten bij elkaar in de B cat D/E. Maud Rorije reed met Indra’s Ceres ook in de B cat D/E en wist ook een winstpunt te rijden met 182,5 punten.

Jonge dames Gefeliciteerd.