Gemeente kampioenschappen 2021

Afgelopen weekend organiseerden wij als Horsthoekruiters de Gemeente kampioenschappen. Op vrijdagavond zijn we begonnen met het springen en op zaterdag de dressuur. 

 

Met het springen waren de weergoden ons niet gunstig gezind en viel er regelmatig regen. Desondanks is er wel goed gesprongen. 

Laura Elfrink won met haar pony Tarzan in de klasse BB/B cat. A/B een eerste prijs. In de klasse B cat. D/E won Guusje Kiers een eerste prijs met haar pony Kenzo. Bij het springen paarden won Gertie Marskamp met zijn paard Hello Tangelo in de klasse BB/B een eerste prijs. Agnes van Middelkoop won met haar paard El Paso in de klasse Z een eerste prijs. 

 

Op zaterdag was het weer beter en werd er in de dressuur gestreden. Bij de pony's wist Madelon Stegeman met haar pony Anky in de klasse B cat. A/B een eerste prijs te winnen met 201 punten. Sophie Lagemaat won met haar pony Bodethal's Noble Boy een eerste prijs te winnen met 208 punten in de klasse B cat. C/D/E. Mirthe Elfrink won met haar pony Kylian in dezelfde klasse een tweede prijs met 202 punten. In de klasse L1 cat. C/D/E won Emmelie de Gunst met haar pony Lucky Boy de eerste prijs met 216 punten. In de klasse M2 cat. D/E won Chris de Weerdt met Getswerder Davinci de eerste prijs met 192,5 punten. Bij de paarden won Myrthe Renshoff met Waikiki Joy in de klasse B een eerste prijs met 193 punten. Susanne Visscher met haar paard Leon de tweede prijs met 192,5 punten. In de klasse L1/L2 won Maud Rorije met Alert de eerste prijs met 202,5 punten. Liset Dezijn won met Hounity's Raspberry in dezelfde klasse een 2e prijs met 197 punten. In de klasse M1 won Marloes Buitenhuis met Faster Forward de eerste prijs met 188 punten. 

 

Springkampioen pony's - Laura Elfrink

Dressuurkampioen pony's - Emmelie de Gunst

Algemeen kampioen pony's - Madelon Stegeman

 

Springkampioen paarden - Agnes van Middelkoop

Dressuurkampioen paarden - Maud Rorije

Algemeen kampioen paarden - Maud Rorije

 

Manuela Counotte, Jamie Spin, Lieke Bouw en Tygo van Norel (de bixiekids) wonnen allemaal een mooie rozet en medaille.

Alle prijswinnaars
Alle prijswinnaars
De kampioenen
De kampioenen