2e selectie Nunspeet

De 2e selectie wedstrijden voor de plaatsing van de Gelderse Kampioenschappen zijn gereden, zowel voor de pony's als de paarden in Nunspeet.

 

Voor de pony's was het op zaterdag 26 juni.

Robine Bomhof reed met haar pony Bodoboy in de Z1 dressuur in de selectie proef naar 208 pnt. In de 2e proef naar 219pnt, wat haar een 1e prijs opleverde. Robine is als 2e geplaatst voor de Gelderse Kampioenschappen.

 

Sophie Lagemaat had pony Bodethal's Noble Boy bij zich en kwam uit in de B dressuur. Zij reed naar 195,5 en 192 pnt.

 

Voor de paarden was het op 2 en 3 juli.

Liset Dezijn kwam vrijdagavond 2 juli aan start in de Z1 dressuur met Schadijkerhof Joyce. Ze wist in de selectieproef naar 216 pnt te rijden wat goed was voor een 4e plaats. Zij staat als 3e geplaatst voor de Gelderse Kampioenschappen.

 

Rosalie Tessemaker kwam met haar paard Jana-L uit in de L2 dressuur en reed in de selectie proef naar 200,5pnt, wat goed was voor een 5e plaats. Zij staat ook als 3e geplaatst voor de Gelderse Kampioenschappen.

 

In de B dressuur kwam Maud Rorije aan start met Alert. Ze reed in de selectieproef naar 200,5 pnt waar ze de 3e prijs mee won. In de 2e proef deden ze er nog een schepje bovenop en reden naar een score van 229,5 pnt wat haar de 1e prijs opleverde. Maud staat als 4e geselecteerd voor de Gelderse Kampioenschappen.

 

Mirthe Elfrink was met haar pony Kylian naar Lemelerveld en wist in de BB dressuur naar 188 en 192 pnt te rijden.

 

Dames allemaal gefeliciteerd en succes met de voorbereidingen voor de Gelderse Kampioenschappen.