Bixieles Horsthoekruiters

Onze afgelopen wedstrijd voor de Bixie kinderen was een groot succes. Ondanks de corona maatregelen heeft iedereen van deze dag genoten. Zowel de kinderen als de ouders/grootouders of helpers. Ook wij hebben van deze dag genoten. De jury was positief, er was een fotograaf aanwezig die de kinderen zowel met de dressuur als het springen fotografeerde. Bovendien werkte het weer ook super mee. De kinderen kregen allemaal een medaille en mochten grabbelen in de grabbelton. Ze kregen ook nog wat van onze sponsoren van deze dag mee naar huis. Op naar volgend jaar waar we hopelijk weer wedstrijden mogen organiseren. Heb jij of weet jij nog kinderen die graag willen rijden en de beschikking over een pony hebben, maar nog niet aan de "gewone" wedstrijden mee willen doen. Of ben je een beginnende ponyruiter. Geef je dan op voor onze Bixielessen. Deze is iedere woensdag van 18.00 uur tot 18.50 uur. Ben je benieuwd, kom dan gerust eens kijken.