Bixiedag Horsthoekruiters

Afgelopen zaterdag 26 september hadden we dan eindelijk onze Bixie wedstrijd. We begonnen 's morgens met het springen en in de middag was het tijd voor de dressuur. Alle kinderen en pony's (ook ouders) deden goed hun best. Het was een gezellige dag met goed weer. De kinderen gingen allemaal met een medaille, een voerschep en een zakje muesli naar huis. Ook mochten ze nog grabbelen in de grabbelton. Van onze eigen vereniging reden mee in het springen Laura Elfrink met Tarzan en Amber Rorije met Loesje. Dit ging bij allebei super goed. In de B1 dressuur reden mee Laura Elfrink met Tarzan, Amber Rorije met Loesje, Sophie Lagemaat met Bodethal's Noble Boy en Mirthe Elfrink met Kylian. De dames waren aan elkaar gewaagt. Mirthe Elfrink wist nog een extra prijs in de wacht te slepen door 2x de hoogste punten te rijden.

 

Wij willen nogmaals de sponsoren BONFIX B.V.Dier all-in Epe / Dier all-in VollenhoveVan Benthem PaardenvoedersHypoStore en Heeja heel erg bedanken dat zij deze Bixie dag mogelijk hebben gemaakt.

 

Op zondag 27 september kwam Liset Dezijn kwam met Schadijkerhof Joyce aan start in Balkbrug. Ze wist in de M2 192 en 188 punten te rijden, net buiten de prijzen. Ze zijn nu Z startgerechtigd tussen de paarden!