Eerste uitslagen sinds Coronauitbraak

Na een lange tijd door de Corona, zijn er eindelijk weer meetmomenten en wedstrijden. Een aantal van onze leden zijn ook weer op pad geweest. Op zaterdag 4 juli was er een meetmoment in Zwolle. Nancy Koning had hier haar debuut met Kashmir in de L1 dressuur en ze reden naar 3 winstpunten met 188 en 199 punten. Op dinsdag 7 juli kwam ze in Epe aan start en reed naar 2 winstpunten met 2 x 185 punten. 

 

Afgelopen zaterdag 11 juli was er een meetmoment in Wapenveld. Guusje Kiers kwam hier met haar pony Kenzo uit in de M1 dressuur. Ze wist 3 winstpunten te rijden met 189 en 195,5 punten. 

 

Liset Dezijn had haar debuut met haar paard Oase's Einstein. Ze kwam ook uit in de klasse M1. Ze wist naar een winstpunt te rijden van 183 punten.

 

Gabriëlle Faber en haar pony Zidane hebben zaterdag meegedaan aan een dressuurwedstrijd in Hoevelaken. Ze kwamen uit in de klasse Z2. Daar hebben ze een mooie score gehaald van 66,5% en 67,9% en 2x een 1e prijs gewonnen in de klasse Z1/Z2. Ze hadden de hoogste score over 2 proeven van de klasse M1 t/m Z2 en wonnen daarmee de klaverbladtrofee.

 

Allemaal weer super gedaan. Gefeliciteerd.