Succesvol weekend voor onze leden

In Vaassen zou er een 2daags concours zijn, maar door de storm op zondag werd deze dag afgelast. Op zaterdag kwamen er nog wel een aantal leden aan start.

 

Liset Dezijn kwam met haar Schadijkerhof Joyce aan start in de M1-dressuur. Ze wist daar een winstpunt met 180 punten te rijden en in de 2e proef reden ze naar 184 punten en de 2e prijs. Liset start met haar pony bij de paarden. Caitlin Kleuver was er ook met haar paard Dulce. Zij reden in de M2-dressuur en wisten daar een winstpunt te rijden met 186 punten en 194 punten wat haar de 1e prijs opleverde. Zij zijn nu Z1 startgerechtigd. Gabriëlle Faber had haar pony Zidane bij zich. Ze kwamen uit in de Z2-dressuur en wist tijdens hun debuut in deze klasse 2 winstpunten de 1e prijs te rijden met 65,38%. De 2e proef ging iets minder maar ook daar hadden ze de 1e prijs.

 

Ook kwamen er een aantal ponyleden aan start in Kampen.

Anne Roos Lagemaat reed met Brendo in de B-dressuur cat D/E. Ze wist daar de 1e prijs met 202,5 punten en de 3e prijs met 197 punten te winnen. Haar zus Esmee Lagemaat had Bodethal's Noble Boy bij zich en wist tijdens haar debuut in de klasse M2 cat D/E 2x de 1e prijs op haar naam te zetten met 199 en 197 punten. 

 

Allemaal super gedaan. Gefeliciteerd.