Extra datum fotoshoot

De dames Caitlin Kleuver en Liset Dezijn zijn altijd aan het kletsen voor en na hun les. Dit keer kwam er echter een heel goed idee uit! Ze dachten dat het wel leuk zou zijn om een fotoshoot te organiseren namens de Horsthoekruiters. Ze zijn druk bezig geweest met een fotograaf en locatie te regelen. Fotografe Wilma Frentz zal foto's gaan maken op pracht locatie Kasteel Vosbergen. Vorige week kwam dan de opgavelijst online. Binnen 1 dag zat zondag 30 augustus al helemaal vol! Een paar dagen later zat ook vrijdag 28 augustus vol! Na druk overleg met de fotograaf is er besloten om nog een datum toe te voegen, zondag 23 augustus. Tot en met zondag 2 augustus krijgen leden van de Horsthoekruiters voorrang in het opgeven, daarna gaat de lijst ook open voor niet-leden. Geef je dus snel op! Vol = vol!

Klik hier voor meer informatie!