Ponyleden op kerstconcours Wapenveld

Zaterdag 21 december was het jaarlijkse Kerstconcours🎄in Wapenveld. Een aantal van onze ponyleden zijn daar gestart. 

 

Ze begonnen zaterdag met de klasse M1/M2 cat C/D/E daar heeft Nikki Radstake met Coelenhage's Queeny 2 winstpunten gereden met 180,5 en 182,5 punten. (M2) Liset Dezijn was daar met Schadijkerhof Joyce. Ze reden tijdens hun debuut in de klasse M1 naar een winstpunt van 184 punten. Guusje Kiers wist met Kenzo in deze klasse 2 winstpunten te rijden van 181 en 184,5 punten. In de avond was de Klasse L1/L2 aan de beurt. Robine Bomhof deed met Bodoboy goede zaken en reed naar de1e en de 2e prijs met 206 en 200 punten. (L1) Zij heeft daarmee een ticket bemachtigd voor de finale op zaterdag 28 december.

 

Volgende week komen daar de Bixie kids en de paarden aan start.

Gefeliciteerd ponyruiters en succes voor de Bixie kids en de paarden.

Robine Bomhof
Robine Bomhof