Ponyleden in de prijzen

Gabrielle Faber heeft zaterdag met haar pony Zidane meegedaan met de dressuurwedstrijd (het gouden ei) in Nijkerk. Ze reden in de Z1 gestart, cat C/D/E en hebben een 1e prijs gewonnen met 240,5 punten (70,7%).

Ze hebben ook voor de 1e keer een kur op muziek gereden en hebben daarmee een gemiddelde score van 68,8% gehaald en een 2e plaats.

 

Maud Rorije en Guusje Kiers zijn zondag naar Olst geweest. Guusje heeft met Kenzo meegedaan met springen in de B, daar heeft ze een 3e prijs gewonnen en in het L springen, was ze foutloos en 2 winstpunten. Met dressuur heeft ze in de L2 een 1e prijs gewonnen met 212 punten en in de 2e proef 1 winstpunt met 187,5 punten.

Maud had Indra's Ceres bij zich. 

Ze had een 5e prijs in het B springen.

 

Mirthe Elfrink is in de Bixie A dressuur gestart in Olst met haar pony Kylian. Ze hadden 78 en 76 punten.

 

Gefeliciteerd.