Jip Spruijt springt op Nations Cup Fontainebleau

Prachtige resultaten!!

 

De afgelopen week hebben verschillende leden wedstrijden gereden zowel nationaal als internationaal. Ze hebben allemaal goed gereden.

 

Op dinsdag 30 april wist Gabriëlle Faber met haar paard Zyban 2 x de 1e prijs te winnen met 190,5 en 184,5 punten in Zeewolde. Ze startte in de M2 dressuur.

 

Jip Spruijt startte voor het eerst met haar paard Eurohill's Fyolieta internationaal springen bij de junioren tijdens het CDI2* in Fontainebleau Frankrijk. Ze werd met het Nederlands Junioren team 5e.

 

Zaterdag 4 mei.

Liset Dezijn nam haar 2 pony's mee naar Hierden. Met Verdoni's Chicco Cesh TG wist ze in de B-dressuur cat D/E 2 x de 1e prijs te winnen met 200,5 en 197 punten. Met Schadijkerhof Joyce wist ze in de L1/L2 - dressuur cat D/E de 1e prijs te winnen met 187,5 punten en in de andere proef had ze een mooie winstpunt met 184,5 punten.

 

Rosalie Tessemaker startte ook in Hierden. Ze wist met haar paard Jana-L 2 x de 1e prijs te winnen in de B-dressuur met 197,5 en 200,5 punten.

 

Gertie Marskamp was in Hulshorst te vinden. Met zijn paard Hello Tangelo wist hij een 7e prijs te winnen in het B-springen.

 

Onze vereniging had zaterdag 4 mei voor de eerste keer een aparte Bixie wedstrijd georganiseerd. Deze wedstrijd werd goed bezocht en er waren veel enthausiaste deelnemers. Robine Bomhof wist met haar pony Bodoboy in de B1-dressuur de 1e prijs te winnen. Elke deelnemer kreeg een mooie medaille en een ander prijsje mee naar huis. Van onze vereniging reden verder nog mee Lieke Bouw met Gina, Laura Elfrink met Tarzan en Mirthe Elfrink met Kylian.

 

Maud Rorije met Indra's Ceres en Guusje Kiers met Kenzo waren in Wezep te vinden tijdens de 1e selectie wedstrijd springen voor pony's. Ze startten beiden voor het eerst in het L- springen en wisten beiden winstpunten te scoren.

Allemaal gefeliciteerd met deze prachtige resultaten.