Gemeente kampioenschappen

GEMEENTE KAMPIOENSCHAPPEN.

 

Traditiegetrouw vonden op de eerste zaterdag van oktober de Gemeente Kampioenschappen plaats; het jaarlijkse evenement voor ruiters en menners uit de gemeente Heerde en/of lid van Menvereniging Het Wapenvelds Gerij, De Horsthoekruiters of De Schaapskooiruiters. Dit jaar tekende Het Wapenvelds Gerij voor de organisatie, bijgestaan door De Horsthoekruiters. Menvereniging Het Wapenvelds Gerij beschikt over een ruime accommodatie met een gedraineerde grasmat, waardoor het terrein na enkele stevige buien de nacht ervoor, er nog perfect bij lag. Na een gezellige en sportieve dag konden de volgende prijswinnaars gehuldigd worden:

 

Klasse bixie A Lieke Bouw met Bibi 142 pnt.

 

L1/L2 dressuur cat CDE 2de prijs Sophie Lagemaat met Bodethal’s Noble Boy 208 pnt.

 

Paarden dressuur B/L1/L2: 1ste prijs Maud Rorije met Alert 216 pnt, 2de prijs Rosalie Tessemaker met Mighty Mike 212,5 pnt.

 

Springen: 1ste prijs Gertie Marskamp met Hello Tangelo. 

 

Hiermee werd Maud Rorije dressuurkampioen. Gertie Marskamp werd zowel springkampioen als algemeen kampioen.

 

Gefeliciteerd allemaal.